Бета

Обекти

TЪРСИ

Металопластика, абстрактна

Детайли за Паметника

Вид:
Скулптура , металопластика
Период:
след 1989 г.
Местоположение:
София бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“

За коментари